torstai 20. marraskuuta 2014

Kuukauden puutarhakuva

Vähän näyttää ankealta pihamaalla kun on marraskuinen aamupäivä ja suojasää. Tulipa nyt kuitenkin ikuistettua marraskuun tunnelmia. Marraskuu on marraskuu eikä muuksi muutu. Lumi oli aika lyhytaikainen ilo, se suli pois viikon sisällä satamisesta. Tänään on kuitenkin luvattu lisää lunta, joten josko kohta saadaan kaivaa sukset esiin.Vanhassa blogissani laitoin joulun aikaan maistiaisia vuoden 1932 Kotilieden joulunumerosta. Ajattelin tänä vuonna laittaa vähän lisää juttua tuosta lehdestä joulukuun aikana.

8 kommenttia:

 1. Teillähän on jo ihan jouluisen näköistä! :)
  Tää kuukausittainen kuvaaminen on hyvä idea, näin sen vuoden aikojen vaihtelun näkee itsekin parhaiten. Tässä marraskuun tunnelmassa on toisaalta jotain niin rauhoittavaa, vaikka onkin hämärää.
  Jään odottelemaan kotilieden juttua, rakastan noita vanhoja lehtiä ja kirjoja...
  Mukavaa hämärän hyssyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska että se, mikä itsestä näyttää vähän huolimattomalta, näyttää toisista hienolta - omiin nurkkiin leipääntyy, eikä aina huomaa, miten hienolta kaikki lopulta näyttääkään. :) Olen samaa mieltä, kuukausittainen kuvaaminen on hyvä konsti seurata luonnon kulkua puutarhassa!

   Kiva, että innostuit noista kotilieden jutuista, kun aluksi mietin, että kiinnostaako muita. itse tykkään kyllä kovasti noista vanhoista lehdistä. :)
   Lempeää hämärän hyssyä myös sinne!

   Poista
 2. Puutarhakuvassasi on todella kauniit värit! Tunnelmallista!
  Minäkin jään odottelemaan Kotiliesi-postauksiasi. Tuollaiset vanhat lehdet ovat oikeita aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kuten jo Riinalle totesin, itssestä kuva tuntui jotenkin ankealle, mutta se taitaa ehkä johtua siitä, että omiin nurkkiin leipääntyy. :)

   Kivaa että sinuakin kiinnostaa lehtiaarteeni. :)

   Poista
 3. Kaunista on teillä! Nuo vanhat lehdet on tosi ihania, minäkin keräilen niitä. Juuri luin vauvanhoidosta ja mielenterveysongelmien hoidosta vuodelta 1939! Oli aika hulluja ideoita. Hih. En ole unohtanut neilikkaisia jotka lupasin lähettää sinulle, mutta en ole saanut aikaiseksi :( Keväällä lähettelen niitä vaaleanpunaisia neilikoita sitten jos vielä tahdot?

  VastaaPoista
 4. Kadehdin tuota pihanne lumipeitettä. Kotilieden vanhat vuosikerrat ovat aivan ihania. Lehden kansista saa kehystettynä kauniin taulun seinälle.

  VastaaPoista
 5. Meidänkin piha muuttui vihdoin valkoiseksi. Pitää oikein lumikola ottaa esiin pihatien avaamiseksi. Tai jos odottaa kiltisti, niin ensi viikolla taitaa lumi sulaa kolaamattakin.

  Kotilieden kuvat ltaitavat olla Martta Wendelinin tekemiä. Minusta hänen ja Rudolf Koivun tekemissä joulukorteissa on sitä jotakin. Jään odottelemaan maistiaisia.

  Piri  VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!