sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kuukauden kukkanen: yksivuotiset unikotAjattelin että kun on tullut haastetuksi kuukauden puutarhakuvan kanssa, niin olisi paikallaan laittaa myös kuukauden kukkanen...

Syyskukkijoitahan olisi moniakin ihanuuksia, valitsin kuitenkin jotakin, joka ei nyt varsinaisesti ole mikään "virallinen" syyskukkija.
Unikot ovat nimittäin loistaneet koko syyskuun väsymättä. Heinäkuussa ne aloittivat, ja uusia kukkia aukeaa yhä vieläkin koko ajan.

Silkkiunikoita


Tuliunikoita. Niitä en meinannut millään muistaa kuvata niin että olisivat auki, kukat menevät suppuun jo iltapäivällä.

Nupullaan olevalla tuliunikolla on piippalakki päässä.."Lady bird"Ota tästä haaste mukaasi jos siltä tuntuu. Syyskuuta on vielä muutama päivä jäljellä, ja pitkin talveakin löytynee jotakin kasvillisuutta kuvattavaksi. Tämä haaste ehkä toivottavasti pitäsi puutarhablogitkin virkeänä pimeän vuodenajan yli. :)

Ps. Koitan taas hiljalleen ryhdistäytyä ja alkaa kommentoida teidän rakkaiden blogiystävien blogeissa ahkerammin. Pahoittelen kommentointikatkosta! :)

2 kommenttia:

  1. Unikoista kyllä löytyy värejä, syksylläkin, ihania siis!

    VastaaPoista
  2. Monennäköistä unikkoa sinulla löytyy. Omani eivät oikein itäneet hyvin tänä kesänä. Ilmeisesti kastelu jäi liian vähäiseksi.
    Nuo piipat ovat hauskoja!

    VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!