torstai 9. huhtikuuta 2015

Etsintäkuulutus


Kevät on tullut pihamaalle. Siellä kukkivat krookukset, lumikellot, leskenlehdet ja sinivuokot.


Ei kukaan ole sattunut törmäämään kameran makroputkeen viimeaikoina? Olen piilottanut (eli hukannut) järjestelmäkamerani makroputken johonkin. Harmillista! En omista pokkarikameraa ollenkaan, joten joudun tyytymään tavalliseen kameran objektiiviin, ja se ei ole ollenkaan sama asia, kun pitäisi päästä kuvaamaan kevään pieniä kukkivaisia.

Täytyy järjestää kotona suuretsinnät; Löytäjälle muhkea palkinto.

Olen ollut kyllä viimeaikoina todella hajamielinen muutenkin. Olen muun muassa hämmentänyt fysioterapeuttia lähettämällä hänelle tekstiviestillä viikonlopun kauppalistan (joka oli tietysti tarkoitettu miehelleni), eikä kameran makroputki ole ainut asia joka on minulta ollut hukassa viime päivinä. Mitähän kevätpökerrystä nyt on liikkeellä?

Olo on kuin Laulavalla lintukoiralla:

"Kapustan kätkin missä se on?
Missä on kapula verraton?
Missä on tollo, missä on pallo ? - Voi minä onneton karvakallo!
Piiloon kun pistän niin samalla hukkaan,
hikihän nousee touhussa tukkaan..."

-Elina Karjalainen:  Laulava lintukoira (Uppo- Nalle- sadusta)-


Olen saanut haasteen, joka sisältää inspiroivia kysymyksiä, kiitos Kivipellon Sailalle! Palaan kysymyksiin tuonnempana.  Palaan myös suloisten kevätkukkasten pariin uudelleen ihan pian. Kyllä tämä tästä. Pikkuhiljaa ja päiväkerrallaan tavarat löytyvät ja unohtuneet asiat palaavat mieleen. Ei saa olla itselleen liian ankara. Elämässä on kuitenkin niin paljon asioita, jotka ovat kauniita ja joista voi olla kiitollinen.Kaunista ja tuulista huhtikuuta!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, olipa ne otettu millaisella kameralla vain... :)
  Minäkin ajattelin haastaa sinut Liebster Award -haasteella, mutten tohtinut, koska olet viime aikoina vastaillut jo moniin kysymyssarjoihin.
  (Kysymykset ovat toiseksi uusimmassa postauksessani.)
  Täällä on ollut tänään tuulista ja kaunista! Tuuli on ihanaa, kunhan se ei rikkoisi mitään.
  Oikein mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sul on vaan ajatukset tässä ihanassa keväässä, ei haittaa jos vähän tulee hajamieliseksi. Nautitaan ja ollaan vaan ihan sekaisin tästä pökerryttävän ihanasta ajasta, jota me ollaan niin kauan ootettu. :)
  Teil muuten kukkii siel jo paljon enemmän kaikkee, ku meil täällä.

  VastaaPoista
 3. Jään odottelemaan mielenkiinnolla vastauksiasi...muuten Kivipellossa ei ainakaan ole näkynyt mitään ylimääräisiä kameran osia...valitan! Upeita kuvia! Keväthurma sekoittaa pään, niin se vain on! Kaikki löytyy aikanaan ja kaikki ajatukset asettuvat paikoilleen aikanaan...kevät on vain niin ihanaa aikaa...hurmassa on eläimetkin!

  VastaaPoista
 4. Tuttuja fiiliksiä;välillä sitä vaan on niinpaljon päässä pyörimässä kaikenlaisia asioita,että alkaa muistikin pätkimään :)

  VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!