tiistai 22. huhtikuuta 2014

Muistutuksia!


Muistakaahan katsoa hienoja puutarhaohjelmia!
(Lisäykseksi, etten oikeastaan itse ehdi enkä malta keväällä ja kesällä katsoa puutarhaohjelmia, vaan katsoisin niitä mieluiten talven pimeinä iltoina. Pitäisiköhön laittaa vinkkiä tv- kanaville jotta vaihtaisivat ohjelmien lähetysajankohtia. -Otan mieluisimmat tallentavalle digiboksille talteen ja katselen sitten kun ehdin.)

RAKKAUDESTA PUUTARHAAN  on tullut jo jonkun aikaa. Netistä voi katsella vanhoja jaksoja. 

RANSKAN PUUTARHAHELMET alkaa tänään. 

EDEN  on tullut myös jo jonkin aikaa. Uusimmat jaksot on katsottavissa netissä.

Varmaan tulee vielä muitakin puutarhaohjelmia, noihin olen itse törmännyt.

 
Viherpiiperrystä sun muuta- blogin Katja on järjestämässä puutarhabloggaajien tapaamista.

Aihetta käsittelevä postaus löytyy TÄÄLTÄ. Olisi kivaa tavata mahdollisimman moni teistä ihan livenä :)


Tämän postauksen kuvat on otettu vanhempieni kukkaikkunoiden ihanuuksista. Ylimmässä kuvassa on joku erikoisempi orkidea, keskimmäisessä afrikan tähdikki. Alimmassa ihana perintökasvi onnenkäpy, jonka alku on Ulvilasta, jossa asuimme ollesssani alle 3- vuotias. Siellä oli ihana naapurin mummo, jonka luona me lapset vierailimme usein, tuolta naapurin mummolta äitini on saanut aikoinaan alun onnenkävystä.


2 kommenttia:

  1. Aina jaksan ihmetellä puutarhaohjelmien ajoitusta - tulevat just silloin kun ilmat ovat parhaimmillaan ja tarhurit pihalla. Tulisivatpa syksyn pimeässä ja talven pakkasilla ! No, ehkä kuitenkin suurimmalla osalle ne ovat ajankohtaisia nyt. Aivan ihana tuo tarina onnenkävystä, kauan on kulkenut suvussanne jo mukana.

    VastaaPoista
  2. Olen ihan samaa mieltä! Puutarhaohjelmien pitäisi tulla keskellä talvea, kuka niitä nyt kesällä ehtii katsomaan. Otan paljon nauhalle ja katselen sitten talvella... :)
    Tuo onnenkäpy on kyllä ihana kukka. Nimi on kaunis, ja kukka on herttainen. Täytyykin hakea siitä itsellekin taas jakotaimi, omani on kuollut jokin aika sitten...

    VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!