maanantai 18. toukokuuta 2015

Puutarhabloggaajien kesätapaaminen lähestyy.

Puutarhabloggaajien kesätapaaminen on vajaan kuukauden kuluttua! Vielä ehtii hyvin ilmoittatua mukaan.


Tällä kertaa tapaamme Tampereen seudulla kesäkuun toisena lauantaina, eli 13.6.. Ajankohta on kesäkuussa, sillä haluamme olla varmoja, että vierailukohteemme pensasruusut ovat ehtineet kukkaan.

Alustava ohjelma olisi seuraava:

- noin klo 11
Tapaaminen Tampereella Hatanpään arboretumissa.
Kiertelemme ja katselemme aikamme, ja syömme mahdollisesti piknik-lounaan tai käymme syömässä lähistöllä. Kahvihampaan kolotukseen järjestyy apua arboretumin kesäkahvilasta.

- noin klo 13
jatkamme matkaa Pinsiön taimistolle.

- noin klo 14.30 (mikäli aika kuluu taimistolla, jää tämä kohde välistä. Päätetään päivän mittaan, miten asian kanssa tehdään. )
matka jatkuu Hämeenkyröön, Frantsilan Kehäkukkaan, jossa on yrttinäytepuutarha, kahvila ja puoti. Kehäkukassa nautimme päiväkahvit.
Viimeistään klo 15. 45 istumme jälleen autoihin, ja jatkamme matkaa...

- Klo 16 alkaa ruusuntuoksuinen kierros Hanna ja Lauri Korpijaakon puutarhassa. Lauri Korpijaakko on Suomen ruususeuran puheenjohtaja, ja hänellä on maalaistalon pihapiirissä mittava kokoelma kotimaisia omajuurisia pensasruusuja.  Puutarhassa on myös paljon omenapuita, maatiaisperennoja ja luonnon kasveja, sekä monipuolinen hyötypuutarha.

...Kun olemme katselleen ja valokuvanneet riittävästi, halukkaat ovat tervetulleita käymään meillä, asumme kahden kilometrin päässä Korpijaakon puutarhasta.
Valmistan meille etukäteen ison kattilallisen keittoa, jotta kenenkään ei tarvitse nälkäisenä lähteä taittamaan kotimatkaa. Meidän puutarhaamme saa toki myös tutustua jos haluaa.

Karkun juna-asema on meiltä vartin matkan päässä, ja viimeinen juna lähtee Tamperetta ja jatkoyhteyksiä kohti aikataulun mukaan klo 19.13. Mikäli ilta meillä venyy ja Karkun juna menee menojaan, voin heittää tarvittaessa ihmisä Tampereellekin.

ILMOITTAUTUMINEN:

31.5.2015 mennessä.
Riina ottaa sähköpostitse vastaan ilmoittautumisia:  versojavaahteramaelta@phnet.fi

Muistathan ilmoittautuessasi kertoa mahdolliset erityisruokavaliotarpeesi illan keittoateriaa ja mahdollista piknikkiä varten. Kerään pienen ruokatarpeiden hankkimisesta aiheutuvan kulukorvauksen päivän aikana, joten varaa hieman käteistä mukaan. :)

Kerro myös, mikäli saavut junalla Tampereelle, ja tarvitset autokyytiä vierailukohteisiin, niin saamme järjestettyä riittävän määrän autollisia ihmisiä mukaan.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

terveisin, Riina ja Laura

15 kommenttia:

 1. Olen innokkaana tulossa ja ilmoittauiduinkin jo :D. Pinsiön taimitarhan yhteydessä on nyt Kalakartanon ruokapaikkakin ja sieltä saa kai pikkusuolaistakin jos haluaa. Jos joku haluaa niin voisin kaivaa mukaani kuolanpionin siementaimia, niitä tulee aina vaikka koitan kukkineet kukat kerätä pois (meillä ei ole kotiloita tuliaisena).

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kun tulet, Saila! Täytyykin katsoa tuo pinsiön Pehtoorin ruokatarjonta, josko saataisiin lounas kohdistettua sinne.. katsotaan, kiitoksia vinkistä! Ja ihan huippua olisi saada kuolanpionin taimi muistoksi päivästä!

  VastaaPoista
 3. Oi, täällä ois yksi kuolanpioneiden kuolaaja... :)
  Tosi kiva nähdä!!!

  VastaaPoista
 4. Minäkin päätin lähteä viettämään puutarhapäivää hyvässä seurassa :)
  Jos kuolanpionin taimia riittää, niin tietysti iloisena otan vastaan.

  VastaaPoista
 5. Mitä kummaa, huomasin juuri, ettei postauksesi päivity blogilistalleni. Täytyy tutkia asia, kunhan menen pöytäkoneelle.
  Odotan kovasti blogitapaamista, olen ilmoittautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm. minullakin on välillä päivittämisien kanssa hässäköitä. :)
   Minä odotan myös kovasti tapaamista. Ihana nähdä sinuakin!

   Poista
 6. Panen tämän vielä korvan taakse;samalle päivälle,kun osuu myös eräät syntymäpäivät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset molempiin, sekä synttäreille että meitä tapaamaan. tapaaminen kuiskuttelee sinulle siellä korvan takana toivomuksiaan ;) Olisi mukava nähdä!

   Poista
 7. Innolla odotan minäkin tapaamista!
  Sain vapaapäiväjärjestelyt tehtyä :)
  Kuolanpionin taimet kiinnostavat aina!
  Minulla olisi muutamia tri Westerlund-tuoksupelakuun pikkuisia taimia, jos joku haluaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hienoa että sait järjestettyä tilaa kalenteriisi tapaamispäivälle! Kiva nähdä!
   Tuoksupelakuun taimet mahtuvat ainakin minun terassilleni mainiosti :)

   Poista
 8. Olen ilmoittautunut myös mukaan! Olen ihan innoissani pääsemässä tähän puutarhamaailmaan mukaan! On niin mieltä rauhoittava ja terapeuttinen harrastus! Ja tekeminen ei lopu, eikä kauniita kohteita ole koskaan nähnyt tarpeeksi! Ihana päästä mukaan! Ja ruusuja odotan ihan malttamattona! Ja huippua kohdata teidät bloggarit oikeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulet mukaan! Blogimaailma tuntuu ihan toiselta, kun tuntee ihmiset blogien takana.

   Poista
 9. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Jos saan aikataulun sovitettua, niin lähden innolla mukaan. Olisi mukavaa päästä tutustumaan muihin puutarhahulluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain, toivottavasti saat aikataulusi sopimaan. :)

   Poista

Kommettisi tekee iloiseksi!