lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sisäinen puutarhatonttuni...

Kävin osallistumassa kilpailuun, jossa voi voittaa lahjakortin Plantageniin, ja samalla selvittää kuinka harras puutarhatonttu on...

Olet: Mestaritonttu

Puutarhatonttu-asteesi on: Keväällä sinuun iskee puutarhahimo ja näet unia upeista puutarhoista. Tulet levottomaksi, jos et pääse istuttamaan sitä ihanaa kukkaa, jonka juuri näit. Muut kääntyvät puoleesi puutarhaan liittyvissä kysymyksissä. Puutarhasi on naapuruston ylpeys ja naapurien toistuvat ihastuksen huokailut ovat tyypillisiä puutarhasi äärellä.

Oletko tutustunut jo: Mummon pelargonien kasvatuksesta on tullut kauden hitti. Nappaa rautaisannos tietoa tilaamalla Intohimona pelargonit –kirja edullisesti täältä

Muista tämä: Muista nauttia myös itse omasta puutarhastasi ja kättesi jäljestä. Istuta vaikka kärhö terassille ja seuraa sen kasvua kahvikupin kanssa.

Vältä tätä: Vältä kasvien paikkojen vaihtamista vuosittain vaan anna kasvien kasvaa rauhassa omassa paikassaan, jotta ne ehtivät juurtua ja näyttäytyä täydessä kukoistuksessan.

Puutarhamatkakohteesi: Claude Monet'n puutarha, Ranska tai Chelsea Flower Show, Lontoo

Vahvuutesi Haluat jakaa puutarhaosaamista ja vaikkapa pihassasi versovia pikkutaimia - olet antelias sillä puutarhasi jakotaimia tarvitsevat monet naapurisi ja vähemmän puutarhatonttutaitoja omaavat ystäväsi.

Lukuvinkki: Iki-ihana kirjaklassikko Frances Hodgson Burnettin Salainen puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommettisi tekee iloiseksi!