lauantai 27. huhtikuuta 2013

Terassikauden avausEilen oli hyvä päivä puutarhastella. Hain ja istutin kukkapataan ja sisääntulon kukkalaatikoihin orvokit. Terassille pääsi myös pieni orvokkiasetelma.
Siivosimme leikkimökin ja rapsuttelimme pihaa siellä täällä koko perheen voimin. Välillä sataa ripsautti vettä, ja välillä paistoi aurinko niin lämpimästi että takki piti riisua.

Pikkupuutarhuri keräsi hurmaavan kevätkimpun. Mainittakoon, että meillä kasvaa sinivuokkoja runsaasti joutomaalla kylätien varressa, joten niitä joutaa kerätä vähän kimppuunkin.Puuhastelun päätteeksi keitimme pullakahvit ja istuimme terssille herkuttelemaan. Yht´äkkiä ilma kylmeni ja haettiin peittoja ja toppatakkeja ylle. Sitten alkoi sataa rakeita. Onneksi terassi on katettu, muuten olisimme saaneet rakeet niskaamme ja pullakahvit olisi pitänyt keskeyttää.

(taivasalla olevan pöydän päälle tuli raesokerikuorrutus)


 Yhtenä iltana kuu möllötti taivaalla suurena ja keltaisena. Minä sitä innoissani kuvaamaan, mutta kun kamerassa oli makroputki, ei kuvasta tullut oikein minkään moinen. Täytyisi pitää kaikki kameran putket paremmin hollilla, jos sattuu tulemaan jotakin kaukaa kuvattavaa yllättäen...


Voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommettisi tekee iloiseksi!