keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Täällä taas
Ihan ensin täytyy kiittää, sillä sain  jo jokin aika sitten tällaisen tunnustuksen Kujeelta. Kiitos oikein paljon!!


 


Nämä tällaiset lämmittävät aina mieltä, erityisesti kun tuntuu että olen ollut ihan liian laiska bloggaamaan ansaitakseni sen. Nöyränä ja kiitollisena iloitsen siitä että te blogiystävät ette ole ihan kokonaan unohtaneet minua vielä, vaan käytte luonani kylässä edelleen. kiitos siis.


Lasten pääsiäiskoristelut ovat yhä olohuoneen senkin päällä. Jotain väriä saa ollakin, sillä puutarha on ihan nukuksissa vielä. Viimevuonna aprillipäivänä kukkivat krookukset.

Pihametsästä on tullut jo ihan metsän näköinen. Olimme hiihtolomalla omassa metsässä retkellä. Pikkuapulainen luuli olevansa kaukanakin kotoa, kun kahlasimme hangessa pitkän matkan metsään kiertäen navetan takaa. Sytytimme nuotion ja istutimme lapset nurin päin käännetyn ahkion päälle selkä taloon päin, jotta "kaukana retkellä- tunnelma" pysyi. Suuri olikin ihmetys kun Pikkuapulainen lähti Pikkupuutarhurin perässä kotimatkalle, ja he olivatkin ihan yht´äkkiä kotipihassa tultuaan suoraan pikkumetsästä pihaan ilman kierrosta navetan takaa. :D
Kyllä sitä itsekin ihmetteli, miten pienistä kymmensenttisistä männyn ja kuusen aluista on tullut neljä- viisimetrisiä puita, joissa viimekesänä oli jo ensimmäistä kertaa käpyjäkin. Viime syksynä tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä kun muutimme tähän taloon. Puut istutettiin muuttoa seuraavana keväänä, eli ne ovat nyt yhdeksän vuotiaita.


Tässä alla kuva tuolta retkeltä. Yllä oleva kuva on otettu tuolta alakuvassa näkyvän portin luota.


Kauan kukkimatta ollut Kiinanruusu teki kevään auringon ja lannoitetujauksen innostamana monta nuppua. Yksi jo aukesikin.


 Nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä, kyllä se lumi varmasti juhannukseen mennessä sulaa, ja me puutarhastelijat päästään tositoimiin. Olen tyhjentänyt tietokoneen kovalevyn vanhoista valokuvista. Kuvat ovat tallessa ulkoisella kovalevyllä. Puutarhakuvia täytyy siis ottaa tänäkin vuonna, jotta tänne blogiin on jotain kuvia laitettavaksi. ;)2 kommenttia:

  1. Minulla on ihan samanlainen pääsiäiskukka-asetelma. Ihanaa kevättä ja aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  2. Ihana luontoretki teillä ! Päästäpä itsekin istumaan leirinuotiolle, siinä on oma ainutlaatuinen taikansa. Mukava että olet herännyt blogissakin :) Kyllä siis kevät on varmasti tulossa !

    VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!