tiistai 10. maaliskuuta 2015

Puutarhabloggaajien kesätapaaminen 2015


Noniin, rakkaat blogiystävät. Nyt on lyöty lukkoon tulevan kesän puutarhabloggaajien tapaaminen. Löimme Riinan kanssa sievät ja viisaat päämme yhteen ja suunnittelimme tapaamisen. Tällä kertaa tapaamme Tampereen seudulla kesäkuun toisena lauantaina, eli 13.6.. Ajankohta on kesäkuussa, sillä haluamme olla varmoja, että vierailukohteemme pensasruusut ovat ehtineet kukkaan.

Alustava ohjelma olisi seuraava:

- noin klo 11
Tapaaminen Tampereella Hatanpään arboretumissa.
Kiertelemme ja katselemme aikamme, ja syömme mahdollisesti piknik-lounaan tai käymme syömässä lähistöllä. Kahvihampaan kolotukseen järjestyy apua arboretumin kesäkahvilasta.

- noin klo 13
jatkamme matkaa Pinsiön taimistolle.

- noin klo 14.30 
matka jatkuu Hämeenkyröön, Frantsilan Kehäkukkaan, jossa on yrttinäytepuutarha, kahvila ja puoti. Kehäkukassa nautimme päiväkahvit.
Viimeistään klo 15. 45 istumme jälleen autoihin, ja jatkamme matkaa...

- Klo 16 alkaa ruusuntuoksuinen kierros Hanna ja Lauri Korpijaakon puutarhassa. Lauri Korpijaakko on Suomen ruususeuran puheenjohtaja, ja hänellä on maalaistalon pihapiirissä mittava kokoelma kotimaisia omajuurisia pensasruusuja.  Puutarhassa on myös paljon omenapuita, maatiaisperennoja ja luonnon kasveja, sekä monipuolinen hyötypuutarha.

...Kun olemme katselleen ja valokuvanneet riittävästi, halukkaat ovat tervetulleita käymään meillä, asumme kahden kilometrin päässä Korpijaakon puutarhasta.
Valmistan meille etukäteen ison kattilallisen keittoa, jotta kenenkään ei tarvitse nälkäisenä lähteä taittamaan kotimatkaa. Meidän puutarhaamme saa toki myös tutustua jos haluaa.

Karkun juna-asema on meiltä vartin matkan päässä, ja viimeinen juna lähtee Tamperetta ja jatkoyhteyksiä kohti aikataulun mukaan klo 19.13. Mikäli ilta meillä venyy ja Karkun juna menee menojaan, voin heittää tarvittaessa ihmisä Tampereellekin.

ILMOITTAUTUMINEN:

20.5.2015 mennessä.
Riina ottaa sähköpostitse vastaan ilmoittautumisia:  versojavaahteramaelta@phnet.fi

Muistathan ilmoittautuessasi kertoa mahdolliset erityisruokavaliotarpeesi illan keittoateriaa ja mahdollista piknikkiä varten. Kerään pienen ruokatarpeiden hankkimisesta aiheutuvan kulukorvauksen päivän aikana, joten varaa hieman käteistä mukaan. :)

Kerro myös, mikäli saavut junalla Tampereelle, ja tarvitset autokyytiä vierailukohteisiin, niin saamme järjestettyä riittävän määrän autollisia ihmisiä mukaan.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

terveisin, Riina ja Laura


17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Tosi kivaa, jos ihmiset inostuisivat ja tulisivat mukaan!

   Poista
 2. Kuullostaa kivalta; laitan kalenteriin ja yritän järjestää itselleni vapaata tuolloin!

  VastaaPoista
 3. Hei! Tapaamisen suunniteltu ohjelma on aivan loistava; on teilläpäin hauska asua, kun noin mielenkiintoisia vierailukohteita on lyhyen matkan päässä toisistaan! :) Olen katsellut eri blogeissa kuvia viime vuoden tapaamisesta... nekin olivat niin kauniita.
  Olisi ihanaa tulla, jos pystyn järjestämään viikonlopun vapaaksi!

  Toivottavasti influenssat ym. ovat nyt ohi ja ollaan reippaina valmiita työntäyteiseen puutarhakevääseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, täällä riittäisi katsomista useammallekin päivälle, koitin valita kohteita niin että ne olisivat kaikki saman matkan varrella - 40 kilometrin matka hujahtaa helpommin, kun pysähdytään vartin välein. :)
   Olisi mahtavaa, jos pääsisit tulemaan! Tervetuloa vain!
   Toivon toisaan, että uusia flunssia ei ilmaantuisi noin kahdeksaan kuukauteen ainakaan :)

   Poista
 4. Kivalta kuulostaa ja lähden mukaan.

  VastaaPoista
 5. Innolla mukana! Teitä on kiva nähdä taas, ja uusia puutarhoja:)
  Tulen junalla, joten autokyytiä kaipaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että sinäkin tulet! Tervetuloa! Kyyti järjestyy kyllä!

   Poista
 6. Olen aika uusi bloggaaja mutta vanha puutarhaihminen samoilta kulmilta että taidanpa laittaa kalenteriin ja innolla siis minäkin mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saila, ja lämpimästi tervetuloa mukaan! Mukavaa tavata!

   Poista
 7. Mukana! Mukavaa, kun pistitte tapaamisen pystyyn, ehdin jo itse ajatella tekeväni saman, jos ei kukaan muu kerran kutsu koolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan, Piia Anneli!

   Poista
  2. Ajateltiin Riinan kanssa, että ilman muuta pitää tapaaminen olla, ja päätettiiin sitten saman tien laittaa tuulemaan :) -mutta hienoa että sitten on joku joka voisi mahdollisesti järjestää tapaamisen ensivuonna. ;)

   Poista
 8. Vasta nyt bongasin tämän hienon ilmoituksen. Olisi kiva lähteä retkelle puutarhaihmisten kanssa, täytyy vielä tarkistaa aikatauluja. Hienoa kyn reippaat ystävät järjestävät näitä tapaamisia.

  VastaaPoista
 9. Piia Anneli muistutteli asiasta niin tulin heti kurkkaamaan, mitä tapaamisesta on suunniteltu.
  Onneksi on aikaa vielä ilmottautua, pistän kalenteriin ja katson, josko päivä pysyisi tyhjänä. Muita on aina niin kiva tavata!

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista

Kommettisi tekee iloiseksi!