tiistai 25. maaliskuuta 2014

No jo on aikoihin eletty!

En yleensä sotke tätä blogia politiikkaan, mutta nyt tuli se raja vastaan. Käykääpäs katsomassa mitä Eu- herrat valmistelevat puutarhaihmisten pään menoksi.

Täällä

Eihän sitä tiedä onko tuo tottakaan. Magneettimedialla lienee tapana liioitella asioita, mutta valitettavvasti olen kuullut tämän tapaisesta muistakin lähteistä. Sehän on tiedetty tosiasia, että isojen firmojen lobbarit pyrkivät jatkuvasti vaikuttamaan päätöksen tekoon, ja voihan olla että tällaista on siellä esitetty. Tuskin se kuitenkaan läpi menee, vaan järki voittaa päätöksentekijöiden keskuudessa. Kaikenlaisia outoja direktiivejä sieltä tosin on tullut aiemminkin maataloustuottajien niskaan... Tiedä häntä.
 Kieltämättä olisi koomista jos täälläkin kylänraittia alkaisi kulkea siemenpoliiseja valvomassa puutarhastelijoiden kasvatuksia ;).

Mielen huojennukseksi kuva juhannusyöltä.

4 kommenttia:

 1. Oho ! No tässä tulee käymään just niinkuin kieltolaissakin - kylvetään sitten pimeässä. Huvittava ajatus, että siemenpoliisi kyttäisi tilaisuutta tutkia mitä kylvän ;) Voi herran pieksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, toivottavasti tuo juttu on ihan kukkua. Onneksi suomalaiset kesäyöt on valosia, niin puutarhastelijat näkeät tehdä laittomuuksia. ;) Kieltämättä hauska ajatus että joku kulkisi täällä kyänraitilla valvomassa ihmisten puutarhapuuhia.

   Poista
 2. Tuo on noita Magneettimedian höpötyksiä. Sen aviisin uutiset tai niiden kirjoittajat eivät taoda olla tästä maailmasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin taitaa olla. Vaikka valitettavasti tästä samasta jutusta on kuulunut muistakin lähteistä, joten ehkä asiassa on jotain perää. En yleensä magneettimedian juttuja luekkaan, tämä tuli vastaan muualla. Mutta todella toivon että koko juttu on hölynpölyä; maidontuottajavanhempien tyttärenä en pidä toisaalta yhtään omituiselta, että eu:ssa voidaan tällaistakin keksiä, sen verran outoja direktiivejä sieltä on sadellut maataloustuottajien niskaan viime vuosina.

   Poista

Kommettisi tekee iloiseksi!